מאפה פילו במילוי בשר טחון וצימוקים \\ ניסי גולדרייך

חיה ספיר No Comments on מאפה פילו במילוי בשר טחון וצימוקים \\ ניסי גולדרייך

בלוגרית האוכל ניסי גולדרייך עם מאפה בורקס בשר בשכבות עלי פילו פריכים. גולדרייך ממליצה לבחור בשר טחון ברמת שומן גבוהה שנותנת רכות ועסיסיות, ניתן גם להוסיף לטחינת הבשר שומן טלה או כל שומן בקר או לבחור נתחים שומניים כמו אנטריקוט

17:38
26.04.24
אבי יעקב No Comments on בחזור הביתה: השר בן גביר נפצע בהתהפכות רכבו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מרכיבים:
חבילת עלי פילו מצוננת של שמרית
500 גרם בשר טחון
כוס פירורי לחם (כוס שתיה חמה)
1 ביצה
כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
כפית בהרט
כפית כמון
חופן צימוקים
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
מעט סילאן
שמן זית איכותי

הכנה:
1. בקערה מערבבים את הבשר יחד עם פירורי הלחם והביצה ומתבלים ומוסיפים את הצימוקים והעלים הקצוצים ומערבבים היטב
2. בתבנית פיירקס בינונית מרופדת נייר אפיה מסדרים 5 עלי פילו אחד על השני כשעל כל עלה בנפרד מורחים שמן זית בעזרת מברשת מריחה
3. מניחים את תערובת הבשר על שכבת העלים לשכבה אחידה ומזלפים מעט סילאן מעל
4. מסדרים שוב 5 עלי פילו משוחים בשמן זית ומעל מפזרים מעט מלח גס, קצח, שום גבישי ותבלין רוזמרין יבש
5. מחממים תנור על 180 מעלות טורבו ומכניסים את התבנית בחלק התחתון של התנור ואופים חצי שעה עד שהעלים מעל מקבלים צבע זהוב יפה

מגישים חם לצד רוטב שזיפים חמוץ מתוק



0 תגובות